Stageplek Projectleider

Nooit is één dag hetzelfde tijdens jouw stagedag. Flexibel? Dat zit in jouw bloed. Leidinggeven? Dat gaat van nature. In deze mooie nieuwe uitdaging als Projectleider bij het Biopolymeer Applicatie Centrum voel jij je helemaal thuis.

Wat wij doen
Het Biopolymeer Applicatie Centrum (BAC) loopt voorop in de transitie van synthetische naar biobased polymeren. Hier dient het BAC niet enkel als kenniscentrum, maar ook als een test-, en ontwikkelcentrum.

Stagiaire projectleider BAC
Als projectleider binnen het biopolymeer Applicatie Centrum werk je samen met een multidisciplinaire team van stagiaires aan projecten. Het team wordt begeleid door docenten en specialisten. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor een soepel verloop van het project. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de totale realisatie op het niveau van opstarten, onderzoeken, uitvoering, kwaliteit en opleveren. Je bent een sturende en coachende kracht binnen het team, waar je stuurt op een strakke planning van de werkzaamheden. Je bewaakt de voortgang van het project en deze communiceer je met het management/stagebegeleider of de klant. Het is een baan waarin jij veel verantwoordelijkheden en variatie heb.

Functie eisen
Naast de juiste aansturing van het proces en jouw goede kwaliteiten van plannen en organiseren, is het tevens ook belangrijk dat je in staat bent dit goed te communiceren naar je team. Wij vragen ook:
– Goede beheersing van de Nederlandse taal en Engelste taal.
– Ervaring met het gebruik van Microsoft Office (Teams, Word en Excel)

Extra informatie

Waar: Breda, Lovensdijkstraat

Uren: 40 uur, 5 dagen per week

Stagevergoeding: €350 bruto per maand

Ben jij onze nieuwe projectleider? Dan kan je jouw CV en motivatiebrief inzenden onder vermelding van ‘BAC stage / projectleider’ t.a.v. Werner Muller naar ww.muller@avans.nl. Voor meer informatie ben ik ook bereikbaar op het nummer +316 8362 4220.